Data Center

Data Center

Infrastructura de Încredere

Furnizăm servicii profesionale de hosting de peste două decenii, fiind un partener de încredere pentru afacerea ta online. Fie că ai nevoie de colocare, servere dedicate, servere virtuale sau găzduire web, infrastructura noastră modernă și fiabilă este pregătită să răspundă nevoilor tale.

Siguranță și Redundanță

Data Center-ul nostru, situat în București, Sector 5, la adresa Calea Rahovei nr. 266 – 268, Electromagnetica Business Park, asigură redundanța tuturor elementelor cheie pentru a menține accesul neîntrerupt al serverelor la rețeaua Internet. Avem o infrastructură securizată cu acces controlat, paza 24/7 și monitorizare video permanentă.

Caracteristicile CHML Data Center

Retea bazata pe echipamente CISCO: Infrastructura rețelei noastre este construită în întregime pe baza echipamentelor CISCO, asigurând un nivel înalt de performanță și fiabilitate.

Conexiuni internet redundante: Dispunem de o capacitate de 4 Gbps, asigurată prin redundanță cu patru fibre optice gigabit de la furnizorii GTS Telecom și Mediasat.

Protectie DDoS: Protejăm rețeaua noastră împotriva atacurilor DDoS cu Arbor Networks Peakflow SP, un sistem de protecție de top.

Sistem de alimentare redundant: Avem în place UPS-uri profesionale APC și un generator diesel de 100 KVA cu autonomie de 48 de ore, asigurând continuitatea serviciilor în orice situație.

Răcire redundanta N+2: Sistemul nostru de răcire de 160.000 BTU asigură temperaturi optime pentru funcționarea echipamentelor.

Suport 24/7: Tehnicieni experimentați sunt prezenți non-stop în datacenter, pregătiți să intervină la orice problemă. Suportul este disponibil și telefonic sau prin email.

De ce să alegi CHML.ro?

Cu peste 20 ani de experiență în domeniu, ne-am dovedit angajamentul față de clienți prin furnizarea unor servicii de înaltă calitate. Oferim uptime garantat prin SLA, suport dedicat 24/7 și un mediu sigur și fiabil pentru datele și aplicațiile tale. Alege CHML pentru pacea minții și pentru parteneriatul de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta afacerea online.

Protecție la Standarde Înalte

La CHML, înțelegem importanța securității în lumea digitală. Din acest motiv, am implementat un sistem de avertizare și de stingere a incendiilor, pentru a proteja echipamentele în caz de urgență. În plus, rețeaua noastră este protejată împotriva atacurilor DDoS prin Arbor Networks, unul dintre liderii industriei în domeniul securității.

Performanță și Durabilitate

Data Center-ul nostru este localizat într-o clădire industrială cu grad ridicat de protecție la cutremur, asigurând stabilitatea și durabilitatea infrastructurii. Avem o capacitate de rutare de 720Gbps și puterea instalată a rețelei este de 100KVA trifazic, ceea ce ne permite să oferim servicii de găzduire de înaltă performanță.

Suport Tehnic de Neegalat

Echipa noastră de tehnicieni este disponibilă 24/7 pentru a răspunde oricăror întrebări sau probleme tehnice. Oferim asistență prin telefon și email, garantând că ai acces la suportul de care ai nevoie, oricând ai nevoie.

Alege CHML pentru servicii de găzduire de înaltă calitate, susținute de o echipă dedicată și o infrastructură de top. Împreună, putem construi succesul tău online.

ASISTENȚĂ

Întrebări Frecvente Data Center

Un Data Center este o instalație centralizată care găzduiește și gestionează echipamente IT, precum serverele. Rolul său este de a asigura accesul neîntrerupt la internet al echipamentelor pe care le găzduiește, prin implementarea redundanței pentru elementele critice precum rețeaua, curentul electric și răcirea.

CHML prioritizează securitatea la cel mai înalt nivel. Avem un sistem de acces controlat atât auto, cât și pietonal, cu paza 24/7 la punctele de control și prin patrulare. În plus, monitorizăm video în permanență, avem un sistem de avertizare și stingere a incendiilor și folosim Arbor Networks pentru protecția împotriva atacurilor DDoS.

Cu peste 20 ani de experiență în domeniu, CHML oferă o combinație unică de performanță, securitate și asistență de înaltă calitate. Infrastructura noastră se bazează pe echipamente CISCO, are protecție DDoS, UPS pentru protecție și backup și un generator electric performant. În plus, avem tehnicieni on-site 24/7 și oferim suport telefonic și prin email în orice moment.

Scroll to Top