Garantia de Retur

Satisfacție garantată sau banii înapoi

Garanția noastră de Retur de 30 de Zile

Vrem ca clienții noștri să fie 100% mulțumiți de serviciile noastre, și de aceea vă oferim libertatea de a testa și a vă asigura că soluțiile noastre de găzduire web se potrivesc perfect cu nevoile dvs. Dacă nu sunteți complet satisfăcut, puteți solicita o rambursare integrală în termen de 30 de zile.

  • Rambursare integrală: Dacă decideți că serviciile noastre nu sunt potrivite pentru dvs., vă vom rambursa integral costul pachetului de găzduire.

  • Libertatea de a testa: Aveți 30 de zile pentru a evalua și a vedea dacă serviciile noastre se potrivesc cu nevoile dvs. fără niciun risc financiar.

  • Proces simplu de retur: Procesul de a solicita o rambursare este rapid și simplu. Contactați doar echipa noastră de suport și vom rezolva restul.

  • Aplicabil pentru majoritatea pachetelor: Garanția de retur este valabilă pentru pachetele de Găzduire Web, Găzduire WordPress și Reseller, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a alege.

Garanția de Retur în 30 de Zile pentru Pachetele de Găzduire Web

La CHML, ne mândrim cu calitatea și fiabilitatea serviciilor noastre de găzduire web. Înțelegem însă că fiecare client are nevoi și cerințe unice, și ca atare, poate fi necesar să experimenteze serviciile noastre înainte de a lua o decizie finală.

În acest sens, oferim o garanție de retur în 30 de zile pentru toate pachetele noastre de Găzduire Web, Găzduire WordPress și Reseller. Aceasta înseamnă că puteți achiziționa și testa pachetul ales fără riscuri. Dacă, din orice motiv, nu sunteți complet mulțumit de serviciul nostru, puteți solicita rambursarea integrală în termen de 30 de zile de la achiziționare.

Cum funcționează Garanția de Retur?

Dacă doriți să anulați serviciul de găzduire web și să solicitați o rambursare, tot ce trebuie să faceți este să contactați echipa noastră de asistență clienți în termen de 30 de zile de la achiziționarea serviciului. Noi vom procesa cererea și vom iniția rambursarea.

Rețineți că această garanție de retur se aplică doar pentru pachetele de Găzduire Web, Găzduire WordPress și Reseller.

Excepții la Politica de Retur

Vă rugăm să rețineți că există unele excepții de la această garanție de retur. Serviciile și produsele cum sunt VPS, Servere Dedicate, Colocare sau Domenii nu sunt eligibile pentru rambursare. Acestea au condiții și contracte specifice, care nu permit rambursările. Pentru mai multe detalii despre aceste servicii și produse, vă rugăm să consultați termenii și condițiile lor specifice.

Înțelegem că alegerea unui furnizor de găzduire web poate fi o decizie dificilă. Sperăm că această garanție de retur vă va oferi încredere în alegerea [Numele Companiei] ca partener de încredere pentru nevoile dvs. de găzduire web.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este întotdeauna gata să vă ajute.

ASISTENȚĂ

Întrebări Frecvente Garanție

Garanția noastră de satisfacție de 30 de zile înseamnă că dacă nu sunteți complet mulțumit de serviciile noastre de găzduire web, găzduire WordPress sau Reseller în primele 30 de zile de utilizare, vă vom returna integral suma plătită. Vă rugăm să rețineți că această garanție nu se aplică altor servicii sau produse, cum ar fi VPS, Servere Dedicate, Colocare sau Domenii.

Dacă doriți să solicitați o rambursare, trebuie să contactați echipa noastră de suport în primele 30 de zile de la data achiziției serviciului. Vă vom ghida prin procesul de anulare și rambursare.

În acest caz, vă putem rambursa costul pachetului de găzduire web dacă solicitați în primele 30 de zile, dar costul domeniului web nu este rambursabil, deoarece aceasta este o achiziție separată care nu intră sub incidența garanției noastre de satisfacție.

Scroll to Top