Metode de Plată

Tot ce ai nevoie pentru prezența ta online

Informații și metode de plată

Pe site-ul chml.ro prețurile sunt afișate în Euro (EUR) si nu includ TVA, plata se efectuează pe baza de factura proforma în Lei (RON) la cursul BNR.

Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități:

Clientul poate opta pentru modalitatea de plată aleasă la momentul finalizării comenzii sau la accesarea facturii proforma in contul de client.

Plată prin Card Bancar

Plata cu Cardul de Debit sau Credit este procesata securizat de Netopia Payments – MobilPay, în acest fel putem asigura clienților noștri un serviciu sigur și eficient de plată on-line.

Confidențialitatea Informațiilor

Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptata SSL pe 256 biți. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către CHML WEB SERVICES SRL, nici de către Netopia Payments – MobilPay. Aveți grijă să completați formularul corect și să indicați datele de facturare și persoanele la care se va face livrarea. Adresa de e-mail are importanță extremă deoarece informațiile legate de comandă și lista produselor comandate vor fi transmise via e-mail.

Securizarea Tranzacțiilor

Dacă alegeți metoda “Plată Card” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigură în primul rand că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, în niciun moment pe serverul nostru sau pe serverele Netopia Payments – MobilPay, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste entități.

Confirmarea plății

După finalizarea tranzacției prin card, următorul ecran vă oferă informațiile relevante despre tranzacție și comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

ASISTENȚĂ

Întrebări Frecvente Plată Online

Acceptăm plata prin Card de Debit / Credit, procesată securizat prin sistemul Netopia Payments – MobilPay, și Transfer Bancar efectuat pe baza de factura proforma. Puteți opta pentru modalitatea de plată preferată la finalizarea comenzii sau la accesarea facturii proforma în contul dumneavoastră de client.

Da, plata cu cardul este extrem de sigură. Utilizăm un sistem de procesare a plăților cu cardul prin intermediul Netopia Payments - MobilPay. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard, folosim sistemul "3-D Secure" care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic. În plus, introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 256 de biți. Informațiile dumneavoastră personale nu sunt transferate către alte terțe părți.

După finalizarea tranzacției prin card, următorul ecran vă va oferi informațiile relevante despre tranzacție și comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail. Dacă întâmpinați orice problemă sau aveți nelămuriri, nu ezitați să contactați echipa noastră de suport pentru asistență.

Scroll to Top