Colocare

Colocare

Conectează-te la viitor: Colocarea securizată și eficientă pentru afacerea ta!

Spațiul tău profesional pentru servere

Serverul tău, fie personal sau pentru aplicații business, își găsește locul perfect într-unul dintre centrele de date cu care lucram: data centerul propriu sau data center partener M247. Beneficiezi de rețea BGP redundantă, protecție împotriva fluctuațiilor de tensiune și condiții de umiditate și temperatură controlate. În plus, costurile sunt mai mici decât păstrarea serverului acasă sau la birou, oferindu-ți mai multă siguranță și viteză. Echipa noastră de suport este disponibilă non-stop.

Beneficii esențiale ale colocării serverelor

Colocare servere

Two columns
Vertical
Horizontal
Alege Opțiunile de Colocare
Summary
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Have a promocode?
Promocode Hide Show
Există posibilitatea de a anunța clasele proprii pe AS-ul CHML sau crearea unei sesiuni BGP cu AS-ul clientului.
Viteza conexiunii, banda alocată, subnetul alocat precum și consumul de energie electrică se pot configura în momentul plasării comenzii.
Utilități Complete, Costuri Transparente
Un serviciu de colocare ce oferă fiabilitate și suport non-stop pentru echipamentele dumneavoastră.

BENEFICII

CE PRIMESTI CU COLOCAREA SERVERELOR?

Costuri transparente

Abonamentul lunar va include toate serviciile, inclusiv consumul de energie. Fără surprize!

Interfata management

Interfata IPMI / Ilo / iDrac a serverului tau va fi disponibila 24x7 prin VPN.

Grafice banda

Vei avea acces permanent la graficele de bandă pentru fiecare conexiune in parte.

SLA de top

Oferim SLA 100% la alimentare curent, pentru serverele cu 2 surse. 99.95% retea.

Viteaza ridicată

Vă putem oferi conectivitate de pâna la 2 x 100Gbps pentru fiecare server.

Remote Hands

O oră inclusă lunar de servicii remote, costuri reduse pentru orele subsecvente.

Motivul pentru a alege serviciile noastre de colocare?

Prețul afișat include toate utilitățile.

Abonamentul pe care îl achitați cuprinde toate utilitățile esențiale pentru o funcționare neîntreruptă, precum și accesul constant la rețeaua de internet a echipamentelor dvs.: alimentare prin UPS și generator de backup, răcire și acces în internet prin rețea BGP redundantă. Nu există costuri suplimentare ascunse. Suportul tehnic, disponibil 24/7/365, este, de asemenea, inclus în abonament. Am dorit să evidențiem acest aspect, deoarece o parte dintre furnizorii de servicii de colocare din piața românească promovează prețuri mici, dar care pot să nu cuprindă facilitățile esențiale pentru un echipament colocat: alimentarea cu energie electrică și accesul la rețeaua internet. Altfel spus, prețul redus cu care sunt promovate serviciile poate include doar spațiul în rack, energia electrică și conexiunea la internet fiind taxate separat.

ASISTENȚĂ

Întrebări Frecvente Colocare

Colocarea serverelor într-un centru de date profesionist oferă mai multe beneficii precum securitate fizică și cibernetică îmbunătățită, acces la o infrastructură de rețea de înaltă viteză, răcire eficientă și constantă, alimentare cu energie electrică continuă și suport tehnic 24/7.

Un SLA (Service Level Agreement) de 99,9% garantează că serviciile de rețea, răcire și alimentare cu energie electrică vor fi disponibile 99,9% din timp. Acesta este un indicator esențial al calității și fiabilității serviciului de colocare.

Da, avem accesibilitate 24/7 pentru echipamentele dumneavoastră, cu condiția programării în prealabil. În cazuri de urgență, accesul este permis imediat.

În situații de urgență, cum este cazul unui defect hardware, vă permitem accesul in regim de urgență la server pentru a identifica componenta defectă. Cu acordul dvs., putem încerca sa identificăm noi problema / remedierea ei.

Nu, prețul abonamentului include toate utilitățile necesare pentru o funcționare fără întreruperi a echipamentelor dumneavoastră: alimentare cu energie electrică, răcire, acces la Internet și suport tehnic 24/7. Nu există alte costuri ascunse.

Scroll to Top