Despre Noi

Despre Noi

Partenerul tău de încredere în era digitală.

CHML Web Services SRL, cu o experiență de peste 20 ani, s-a impus ca un jucător de încredere pe piața de hosting din România. Compania oferă o gamă largă de servicii profesionale, de la găzduire web, la servere virtuale (VPS) și dedicate, până la servicii de colocare, toate sprijinite de suportul nostru tehnic 24/7.

Inovare și Performanță

Suntem pasionați de inovare și performanță. De aceea, ne-am dedicat timpul și resursele pentru a dezvolta un data center modern, echipat cu tehnologii de ultimă generație. Ne bazăm pe echipamente CISCO pentru a ne asigura că rețeaua noastră îndeplinește standardele înalte de performanță și securitate.

Siguranța Datelor Dumneavoastră

Siguranța datelor dumneavoastră este prioritatea noastră. Utilizăm cele mai noi soluții de protecție, inclusiv Imunify360, mod_security, CSF și CXS pentru a ne asigura că serverele sunt protejate împotriva malware-ului și atacurilor. De asemenea, oferim certificate SSL și realizăm actualizări periodice ale sistemelor și kernelului Linux pentru a menține securitatea la un nivel ridicat.

Angajamentul nostru

CHML este dedicat asigurării unui serviciu de încredere și de înaltă calitate. Angajamentul nostru față de clienți este reflectat prin Uptime-ul garantat prin SLA, disponibilitatea tehnicianilor on-site 24/7 și prin suportul telefonic și email oferit neîntrerupt.

Încrederea în serviciile noastre este însoțită de transparența prețurilor, fără costuri ascunse. Dorim să ne asigurăm că toți clienții noștri beneficiază de cel mai bun raport calitate-preț pentru serviciile noastre.

Împreună spre viitor

Credem în puterea tehnologiei de a schimba lumea și suntem mândri că putem juca un rol în această transformare. Alăturați-vă nouă și să creștem împreună în era digitală!

ASISTENȚĂ

Întrebări Frecvente CHML Web Services SRL

CHML Web Services SRL a început activitatea în domeniul hosting-ului în anul 2004, consolidându-și de-a lungul timpului o reputație solidă prin calitatea serviciilor oferite.

CHML oferă o gamă largă de servicii, inclusiv colocare, servere dedicate, servere virtuale, gazduire web, precum și servicii de management și administrare servere. De asemenea, CHML asigură implementarea de soluții de securitate și backup.

CHML se mândrește cu o echipă de suport dedicată, disponibilă 24/7, oferind asistență prin ticket, email si telefon.

Scroll to Top