Securitate

Securitate

Securitatea datelor tale, prioritatea noastră!

O garanție a securității

În era digitală, securitatea datelor este esențială. Certificatele SSL asigură că informațiile transmise între server și utilizator sunt întotdeauna criptate și protejate de accesul neautorizat. Aici, la CHML, ne luăm în serios securitatea clienților noștri.

Certificate SSL:

*Gazduire web include certificate SSL gratuite Let’s Encrypt.

Software de Protecție - Scutul împotriva amenințărilor

Folosim o suită de softuri pentru a asigura protecția împotriva malware-ului și a atacurilor cibernetice. În fruntea acestor instrumente se află Imunify360, mod_security, CSF și CXS. Acestea monitorizează și blochează orice activitate suspectă sau rău intenționată.

Actualizări Periodice - Întotdeauna la curent

Pentru a ne asigura că sistemele noastre sunt întotdeauna la zi, efectuăm actualizări periodice ale sistemelor și kernelului Linux. Folosim CloudLinux, WHM și cPanel pentru a ne menține serverele în cea mai bună formă și pentru a furniza cel mai bun serviciu posibil.

JetBackup - Siguranță deplină pentru fișierele tale

Știm că fișierele tale sunt importante, așa că folosim JetBackup pentru a asigura un sistem de backup robust și de încredere. Poți sta liniștit știind că datele tale sunt în siguranță.

VPS Servers - Tehnologie Virtualizare Proxmox

Pentru serviciile noastre VPS, folosim Proxmox, un lider de piață în virtualizare. Acest lucru ne permite să oferim un serviciu de înaltă calitate, scalabil și de încredere.

BENEFICII

Ce avantaje ai la găzduirea web?

Certificate SSL Incluse

Oferim certificat SSL gratuit pentru o conexiune sigură și criptată.

Protecție Avansată

Beneficiezi de Imunify360 pentru o protecție optimă împotriva malware.

Firewall Robust

Protecție la nivel de rețea cu ConfigServer Firewall CSF și CXS.

Actualizări Regulate

Asigurăm actualizări ale sistemului Linux și WHM cPanel.

Backup Automat

Fă-ți griji mai puține cu sistemul nostru de backup JetBackup.

Virtualizare Sigură

VPS-urile noastre utilizează virtualizare eficientă și sigură.

ASISTENȚĂ

Întrebări Frecvente Securitate Web

Un certificat SSL (Secure Sockets Layer) asigură o conexiune sigură între un browser web și server, protejând datele transmise. Este esențial pentru protejarea informațiilor sensibile ale utilizatorilor și pentru îmbunătățirea încrederii acestora în site-ul dvs.

Imunify360 și mod_security scannează și monitorizează continuu fișierele serverului pentru a detecta și a elimina amenințările malware. Acestea oferă protecție în timp real, prevenind atacurile înainte de a provoca daune.

Un backup este o copie de siguranță a datelor dvs. În cazul unui incident neașteptat, cum ar fi o eroare de sistem sau un atac cibernetic, puteți folosi backup-ul pentru a restaura datele. Sistemul nostru JetBackup efectuează backup-uri automate, asigurându-vă că datele dvs. sunt întotdeauna în siguranță.

Scroll to Top